Česta pitanja

_

Često postavljana pitanja

Da li vaša ordinacija ima ugovor s HZZO-om?

Da, Specijalistička ordinacija medicine rada i sporta Alef Prohić, dr. med., spec. medicine rada i sporta ima važeći ugovor s HZZO-om.

Koje vrste pregleda se mogu obaviti u vašoj ordinaciji?

U specijalističkoj ordinaciji medicine rada i sporta Alef Prohić, dr. med., spec. medicine rada i sporta možete obaviti sve vrste pregleda iz područja medicine rada i sporta, kao što su: pregledi radnika, pregledi učenika i studenata, pregledi sportaša, pregledi vozača, pregledi osoba koje rukovode oružjem ili nose oružje, pregledi zaštitara i čuvara te ostali pregledi ocjene radne sposobnosti. 

Gdje se nalazite?

Nalazimo se u centru Bjelovara, na adresi Andrije Kačića Miošića 30, preko puta Opće bolnice Bjelovar. Za točnu lokacije molimo pogledajte ovdje.

Je li potreban upis za obavljanje pregleda?

Preglede vršimo svaki radni dan, no bilo bi dobro da se najavite radi bolje organizacije, odnosno izbjegavanja nepotrebnog čekanja pri pregledu.

Obavljate li preglede za oružare svaki dan?

Za preglede za držanje i nošenje oružja, kao i preglede zaštitara, potrebno se je unaprijed najaviti kako bi mogli osigurati kompletnu komisiju za obavljanje pregleda (psiholog, psihijatar, oftalmolog…).

Što je potvrda od doktora opće prakse i je li obavezno donesti ju na pregled?

”Potvrda” liječnika opće prakse je zapravo izvod iz Vašeg kartona, odnosno povijest bolesti.

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite i dogovorite još danas svoj termin kako biste obavili pregled